L.A Guns The Rock 29/09

Dette var Tracii Guns L.A Guns, så undertegnede var meget spændt på hvordan Jizzy Pearl ville klare at synge de gamle klassiske L.A Guns numre. Og lad mig sige det med det samme. Han klarede det til et rent 10 tal. At høre hvordan hans stemme ændrede sig, når han sang hits som One More Reason, Over The Edge og Rip and Tear var en sand fornøjelse. Det lød faktisk som L.A Guns, modsat flere af de nyere numre som havde lidt mere Love/Hate over sig. Ikke så underligt da Jizzy Pearl´s stemme er meget speciel og derfor er det endnu mere imponerende, hvordan han klarede de gamle LA Guns sange.

 

Jizzy kom virkelig i sit es efter en lille times tid, hvor det blev tid til de 2 Love/Hate hits: Blackout In The Red Room og Spinning Wheel. Positivt at der også blev tid til dem, da de fleste på The Rock tydeligvis også var til Love/Hate.

 

At følge guitaristen Tracii Guns er en fornøjelse. Han er helt klart en af verdens fedeste guitarister og hvis nogle ikke ved hvad det vil sige at være Sleazy, så skal de bare se og høre Tracii Guns. Denne gang har han tilmed sin søn Jeremy Guns med på touren som basist, så næste generation af Guns familien er klar til at føre musikken videre. Jeremy spillede en solid gang bass, men var ret anonym i forhold til de 3 andre på scenen.

 

Stemningen blandt publikum var som sagt helt i top på The Rock, der desværre var halvtomt. Helt uforståeligt at et band som LA Guns ikke kan trække flere mennesker end måske højst 300. Især når man tænker på at de ikke skal spille i det sydlige Sverige og billetprisen var sølle 130 kr. Ikke så sært at der går længere og længere tid imellem de fede koncerter i Danmark.

 

Sleazemetal.dk. 2100 Copenhagen. Denmark. info@sleazemetal.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net